DUTCH Books

Hybriden: Mensen met een ruimer bewustzijn. Meer dan alleen mens!

In mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van het bestaan van 22 verschillende menselijke hybriden (mensen met een bewustzijn van elementwezens, zoals engelen, dolfijnen, reuzen, draken, centauren, pan en vele anderen).

Mensen die ontdekken dat ze een hybride zijn geven aan dat ze als gevolg van die ontdekking het gevoel hebben meer authentiek te kunnen zijn – met meer energie, krachtiger en meer eigenliefde.Ben ik een hybride? Als je onderstaande verklaringen met ’ja’ beantwoordt, zal Hybriden jou zeker interesseren:

·    Ik heb vaak het gevoel dat ik hier niet kan aarden.
·    Ik ben overgevoelig voor geweld.
·    Ik zet me in voor de aarde.
·    Ik zou mezelf beschrijven als een onafhankelijk denker.
·    Ik volg mijn eigen innerlijke leiding over wat juist is, zelfs al gaat dat in tegen de norm.

ARTIKEL: “Ben jej een hybride?”, Paravisie

In mei 2017 is Tanis Helliwell in Nederland en geeft dan een lezing en workshops over de Hybriden. Meer info hierover staat op: www.hajefa.nl/hybriden

Paperback / 184 pagina’s / Uitgeverij Hajefa / 2017
ISBN: 978-94-6331-004-8 Prijs: € 17,95


Een zomer met het Kleine Volkje

Tijdens een zomer in een landhuisje in Ierland kwam Tanis Helliwell – in eerste instantie tot haar eigen verbazing – in contact met een ‘leprechaun’, een Ierse kabouter, die haar niet alleen het een en ander leerde over de evolutie van elementwezens (zoals feeën, elfen, gnomen en kabouters), maar ook over de onderlinge afhankelijkheid van mensen en elementwezens in hun gezamenlijke evolutionaire bestemming. Een zomer met het Kleine Volkje geeft inzicht in vele geheimen van het kabouterrijk en verhaalt over hun levendige spel, humor, nieuwsgierigheid, ondeugendheid, plezier, wijsheid en goddelijke doel. Volgens de leprechauns streven de elementwezens er momenteel naar om, samen met geëngageerde mensen, de Aarde te genezen en een ‘nieuwe’ wereld te scheppen. Met haar innemende stijl en humor schetst Tanis Helliwell een treffend beeld van een Iers dorpje en zijn inwoners en beschrijft ze tegelijkertijd haar fascinerende relatie met haar leprechaun-vriend. ‘Het lezen van dit boek opent een deur in je verbeelding. Of je het nu als realiteit of verzinsel beschouwt, dit boek brengt een boodschap over van genezing en van planetaire prioriteiten.’ (Julia Cameron, auteur van onder andere The Artist’s Way)

Paperback / 205 blz / 13,5×21,5 cm

ISBN: 9789060384961   Prijs: € 19,90 

Verwandte Artikel

en_USEnglish